• Mentőláda
 • Lángálló és antisztatikus ruhák
 • Jól láthatósági ruházat
 • Szakács ruházat
 • Védőeszköz
 • Lábvédelem, cipő, zokni
 • Eldobható ruházat, védőruha
 • Felsőruházat
 • Nadrág és kezeslábas, overál
 • Védőkesztyű
 • Egyéb
 • AKCIÓS TERMÉKEK
  Navigáció › Webáruház főoldalEgyéb
Újdonság! Lapozható Portwest 2017-es munkaruha katalógus! »
Webáruház: Egyéb
MéretL (1 féle)
M (1 féle)
S (1 féle)
XL (1 féle)
SzínZöld (1 féle)
TípusVédősisak (1 féle)
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!Ingyenes szállítás Csomaginformáció Portwest Mérettáblázat Termékinformáció

Egyéb

Szakmai információ:
06 (30) 953 5247
További elérhetőségeink..

Az egyéb csoportban olyan termékek szerepelnek, amelyek egyébként fontosak a munkavégzés során azonban nem alkotnak önálló kategóriát. Alkohol szondák, állás könnyítőszönyegek, álványok, kések, lámpák, szerszámtartók. Ruházati kiegészítők derékszíjak és térdpárnák is.

Alkoholszondák Álláskönnyítő szőnyeg Bábuk, állványok
Egyebek Kések, pengék Lámpák
Nadrág- és derékszíjak Olajfelszívók Szerszámtartók
Táskák Térdpárnák Tisztító kendők
Új termékeink október hónapban
Tartóoszlop vizestalppal piros / fehér
Tartóoszlop vizestalppal piros / fehér
3 769 Ft
Tartóoszlop vizestalppal sárga / fekete
Tartóoszlop vizestalppal sárga / fekete
4 107 Ft
Jelzőlánc több színben
Jelzőlánc több színben
7 906 Ft
(HV22) Takarítás folyamatban tábla
(HV22) Takarítás folyamatban tábla
1 647 Ft
Kesztyűcsipesz sárga
Kesztyűcsipesz sárga
403 Ft
(KP50) Non-Marking térdpárna
(KP50) Non-Marking térdpárna
2 836 Ft
 

Egyéb

Alkoholszondák

Alkoholszondák

A munkavégzést megelőzően fontos munkavédelmi feladat a dolgozók alkoholszondával történő vizsgálat. Ezek a praktikus készülékek gyors tesztet biztosítanak.

Álláskönnyítő szőnyeg

Álláskönnyítő szőnyeg

Az álláskönnyítő szőnyeg az ipari munkaterületen álló helyzetben dolgozók számára nyújt segítséget azzal, hogy elvezeti a lábra nehezedő nyomást, a láb így nem fárad el olyan hamar. A hosszú munkaórák kevesebb megterhelés jelentenek a munkavállalóknak.

Bábuk, állványok

Bábuk, állványok

A ruházati termékek kiállítására szolgáló állványok és bábuk szerepelnek ebben kategóriában. Portwest gyártó által készített termékek elsősorban ruházati szaküzletek számára kínálnak megfelelő kiállító állványokat.

Egyebek

Egyebek

Egyebek kategóriában különféle termékek egész sora található bútorvédő kendőtől az elakadásjelzőn és a kanálgépen keresztül a önvédelmi gázsprayig. Számos hasznos és keresett termék szerepel itt.

Kések, pengék

Kések, pengék

A kések, pengék kategóriában Portwest gyártó által készített kések, pengék választékával várjuk a vásárlókat. Biztonságos szikék biztosítják, hogy ne történjen baleset rendeltetésszerű használat során. Építőiparban, raktározásban, disztribúciós munkákhoz is használhatóak. Csere pengék szintén részét képezik a kínálatnak.

Lámpák

Lámpák

A lámpák kategóriában praktikus készülékeket talál, amelyek munkavégzés közben nyújthatnak segítséget a dolgozó számára. Cree és LED technológiájú fényforrások közül válogathat. Egyes termékek rögzíthetőek, így kezeit szabadon használhatja.

Nadrág- és derékszíjak

Nadrág- és derékszíjak

A nadrág és derékszíjak kategóriában több fajta nadrág és deréköv található. Különböző anyagúak lehetnek a nadrág és derékszijak: poliészter és nagyon jó minőségű, vastag marhabőrből készülnek. A világos bőrből készült övek, szíjak a használat során bezsírosodnak és sötétebb színűek lesznek. A nadrágszíj 3 cm széles, a derékszíj 4 cm széles.

Olajfelszívók

Olajfelszívók

Az olajfelszívók csoportban olyan eszközöket talál, amelyekkel kezelhetőek az iparban előforduló olaj, vegyianyag és egyéb folyadékok kiömlései. A kizárólag Portwest gyártó által forgalmazott termékek megfelelő hatékonyságot és könnyű kezelhetőséget biztosítanak.

Szerszámtartók

Szerszámtartók

A Portwest gyártó által készített szerszámtartók többféle megoldást kínálnak a vásárló számára. A ruhára rögzíthető szerszámtartótól a szerszámtáskáig válogathat a vásárló. Termékeink könnyű hozzáférést biztosítanak a kívánt szerszámhoz, könnyen kivehető, praktikus tárolást garantálnak.

Táskák

Táskák

A Portwest gyártó által készített táskák széles választékával várjuk vásárlóinkat. Többféle anyagból készülő táskáink között poliészter, PVC, nylon alapanyagból készült modelleket is vannak. Többféle stílusú táska modellek is vannak akár utazáshoz, vagy munkába menéshez keres táskát nálunk biztosan talál megfelelő modellt. egyes modellek jól láthatósági szalaggal is rendelkeznek. Utazáshoz görgős utazó táskáink könnyíthetik meg a munkavállaló dolgát.

Térdpárnák

Térdpárnák

A Portwest gyártó által készített térdpárnák széles választékával várjuk vásárlóinkat. Többféle anyagból készülő térdpárnák között EVA hab, Etilén-vinil-acetát alapanyagból készült modelleket is vannak. Termékeink között találhat magának térdzsebbe helyezhető, térdhez rögzíhető és földre teríthető modellet is. Széles választékból biztosan magának megfelelő darabot. Térdelő munkákhoz elengedhetetlen lehet. Burkolók számára nagy segítséget ad ha nem kell egész nap kemény merev fa vagy beton felületekhez támasztani térdeiket.

Tisztító kendők

Tisztító kendők

A Portwest gyártó által készített tisztító kendők széles választékával várjuk vásárlóinkat. Egészségügy, nyomda, élelmiszeripar, gépipar számára is van megfelelő termékünk. Olajos, festék, tinta foltok eltávolítására van megfelelő törlő kendő amely segítségével kezei újra tiszták lehetnek. Kézfertőtlenítő kendők szintén megtalálhatóak kínálatunkban. Antibakteriális törlőkendő alkalmas élelmiszer feldolgozás előtt felületek tisztítására, kezek fertőtlenítésére.

Az epkezlab.com Munkaruha webáruházunkban munkaruha és egyéni védőeszközök széles választéka várja vásárlóinkat kedvező árak mellett.

A weboldal teljes képi és szöveg anyaga a Máté & Nagy Bt. tulajdona.