• Mentőláda
 • Lángálló és antisztatikus ruhák
 • Jól láthatósági ruházat
 • Szakács ruházat
 • Védőeszköz
 • Lábvédelem, cipő, zokni
 • Eldobható ruházat, védőruha
 • Felsőruházat
 • Nadrág és kezeslábas, overál
 • Védőkesztyű
 • Egyéb
 • AKCIÓS TERMÉKEK
  Navigáció › Webáruház főoldalLábvédelemMunkavédelmi csizma
Újdonság! Lapozható Portwest 2017-es munkaruha katalógus! »
Webáruház: Lábvédelem, cipő, zokni
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!Ingyenes szállítás Csomaginformáció Portwest Mérettáblázat Termékinformáció

Munkavédelmi csizma

Szakmai információ:
06 (30) 953 5247
További elérhetőségeink..

A folyékony szennyeződések ellen legjobb megoldás, amit a lábára húzhat a gumi vagy PVC csizma. A gumiból készült termékek természetes anyaguknál fogva kellemesebb viselet, a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) kevésbé dermednek meg, de áruk kicsit drágább mint a PVC-ből készült csizmák.

A PVC anyagú csizmák olcsóbb árfekvésűek, de a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) hamarabb rideggé válnak, áruk viszont sokkal kedvezőbb a gumicsizmához képest. A csizmák között is talál orrmerevítős és orrmerevítő nélkülit, bélelt változatot , fehér, fekete vagy zöld színűt egyaránt.

Természetesen valódi bőr munkavédelmi csizmákat is talál a kínálatunkban, ami különösen a hidegben végzett munka esetén előnyös.

Bélelt Egyéb Védőcsizma
Új termékeink október hónapban
(FD85) Munkavédelmi csizma S5 M
(FD85) Munkavédelmi csizma S5 M
12 614 Ft
(MADRON) Téli csizma
(MADRON) Téli csizma
15 486 Ft
(POLAR) Bélelt téli PVC csizma
(POLAR) Bélelt téli PVC csizma
4 488 Ft
(BC FOOD) Élelmiszeripari PVC csizma
(BC FOOD) Élelmiszeripari PVC csizma
4 068 Ft
(KRAKEN) gumicsizma
(KRAKEN) gumicsizma
4 098 Ft
(EUROFORT) PVC S5 csizma
(EUROFORT) PVC S5 csizma
4 837 Ft
 

Munkavédelmi csizma

Bélelt

Bélelt

Ebbe a kategóriába olyan csizmák találhatók amik plusz béléssel vannak ellátva. Igy nem csak vizes hanem hideg környezetben, munkahelyen és a szabadidőben is használhatók. Különösen hideg időben nagyon fontos, hogy elkerülje a felfázást. Egy esetleges vesegyulladás hosszú időre okoz kellemetlenséget, előzze meg a megfelelő lábbeli, csizma kiválasztásával.
Egyéb

Egyéb

Ebbe a csoportba azok a csizmák kerültek, amik az átlagos hosszúságtól eltérnek. Ha a normál vízmélység már nem teszi lehetővé egy védőcsizma használatát, ott már combcsizmát vagy melles csizmát kell használni. Ezzel védeni tudja a saját ruháját az elázástól.
Védőcsizma

Védőcsizma

Száraz munkakörülmények között munkavédelmi félcipőt vagy munkavédelmi bakancsot célszerű hordani. Abban az esetben, ha nedves, zsíros, csúszós, savas munkakörülmények között kell dolgozni célszerű lecserélni a félcipőt vagy bakancsot egy megfelelő csizmára. Ugyanúgy ahogy a lábbeliknél a csizmák között is van orrmerevítős és orrmerevítő nélküli modell. Ezeket mindegyik típus mellett feltüntetjük.

Az epkezlab.com Munkaruha webáruházunkban munkaruha és egyéni védőeszközök széles választéka várja vásárlóinkat kedvező árak mellett.

A weboldal teljes képi és szöveg anyaga a Máté & Nagy Bt. tulajdona.