• Mentőláda
 • Lángálló és antisztatikus ruhák
 • Jól láthatósági ruházat
 • Szakács ruházat
 • Védőeszköz
 • Lábvédelem, cipő, zokni
 • Eldobható ruházat, védőruha
 • Felsőruházat
 • Nadrág és kezeslábas, overál
 • Védőkesztyű
 • Egyéb
 • AKCIÓS TERMÉKEK
  Navigáció › Webáruház főoldalEldobható ruházat, védőruha
Újdonság! Lapozható katalógus! »
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!Ingyenes szállítás Csomaginformáció Portwest Mérettáblázat Termékinformáció

Eldobható ruházat, védőruha

Szakmai információ:
06 (30) 953 5247
További elérhetőségeink..

Ebben a csoportban megtalálja mindazokat a termékeket amiket az egyszer használatos vagy eldobható jelzővel illetünk. Ennek az az oka, hogy ezeket a termékeket akkor célszerű használni, ha a szennyeződés mértéke vagy oka olyan, hogy nem érdemes többször felvenni a védőruhát mivel veszélyes lehet a viselőjére. Ezért itt a szájmaszktól a cipővédőig, tetőtől talpig fel tud öltözködni. A termékeket külön csoportba soroltuk amit a képernyő bal oldalán ki is választhat. Érdemes figyelembe venni nagyobb mennyiség esetén a kartonos kiszerelés árát, mert az jelentős árengedményt jelenthet Önnek.

Egyszerhasználatos cipővédő Egyszerhasználatos egyéb Egyszerhasználatos kesztyű és ka
Egyszerhasználatos köpeny Egyszerhasználatos kötény Egyszerhasználatos overál
Egyszerhasználatos sapkák Egyszerhasználatos szájmaszk
Új termékeink szeptember hónapban
(MINTO) Egyszer használatos védőoverall
(MINTO) Egyszer használatos védőoverall
511 Ft
(CHEMSAFE) P5 Védőoveráll
(CHEMSAFE) P5 Védőoveráll
1 822 Ft
(CHEMSAFE) 500 Védőoverall
(CHEMSAFE) 500 Védőoverall
1 346 Ft
(CHEMSAFE) MS1 Védőoveráll
(CHEMSAFE) MS1 Védőoveráll
803 Ft
(DUPONT) CHF5 Védőoveráll
(DUPONT) CHF5 Védőoveráll
1 852 Ft
(TYVEK) Cipővédő eldobható
(TYVEK) Cipővédő eldobható
179 Ft
 

Eldobható ruházat, védőruha

Egyszerhasználatos cipővédő

Egyszerhasználatos cipővédő

A cipővédő egyrészt a cipőt védi a külső szennyeződéstől, másrészt a padlót, parkettát, kőburkolatot, laminált vagy faparkettát, pvc szőnyeget, padlószőnyeget és még folytathatnánk a sort védi meg, hogy cipővel, bakanccsal, szandállal ne koszoljuk azokat össze. Gyermekintézmények, óvodák, iskolák, állattartó telepek, élelmiszeripari üzemek, egészségügyi intézmények szívesen használják. Egy méretben, különböző vastagságu anyagból készül. A megrendelésnél célszerű erre is figyelemmel lenni. Gumis felsőrésze miatt minden lábbelire ráhúzható a cipővédő. Kéményseprő vagy szerelő, már nem hagy maga után nyomot, ha ezzel várjuk.
Egyszerhasználatos egyéb

Egyszerhasználatos egyéb

Más egyszerhasználatos termékek közzé nem sorolható termék.
Egyszerhaszn. kesztyű és karvédő

Egyszerhasználatos kesztyű és ka

Kiváló minőségű latex és vinyl kesztyűk találhatók. Egyszerhasználatos kesztyűket az orvosi, élelmiszeripari, egészségügyi területen használják főleg. Az ambuláns kesztyű kicsit vastagabb mint a latex változata, de pontos fogást biztosít, és sokkal tartósabb. Akár takarításhoz is használható. Az ambuláns kesztyű többször is használható. A karvédő feladata a munkaruha karon lévő részének a védelme a szennyeződés ellen. Gumiujjak több méretben is kaphatók, ha nem kell az egész kezet védeni.
Egyszerhasználatos köpeny

Egyszerhasználatos köpeny

Látogatói köpeny - sokan így nevezik a D118-as köpenyt. Vendégek, delegáció, ellenőrzések alkalmával célszerű - vagy akár kötelező is az esetleges baktériumoktól megóvni a látogatott üzemet ill a vendég ruháját védeni a szennyeződéstől. Darabonként külön csomagolva szállítjuk a kért méretekben.
Egyszerhasználatos kötény

Egyszerhasználatos kötény

Egyszerhasználatos overál

Egyszerhasználatos overál

Ha az egész testet meg kell védeni akkor célszerű overált választani. Az alábbiak közül válassza ki a veszélyforrás elleni legmegfelelőbb terméket.
Egyszerhasználatos sapkák

Egyszerhasználatos sapkák

A fej védelmére ugyanolyan figyelmet célszerű fordítani mint a többi testrészre. A hajszálak belekerülése az élelmiszerbe vagy más gyártott termékbe nagyon kellemetlen, nem megengedett. Több típus áll a rendelkezésre ennek kiküszöbölésére. Ha nagyobb mennyiségre lenne szüksége, kérjük keressen bennünket az elérhetőségünkön.
Egyszerhasználatos szájmaszk

Egyszerhasználatos szájmaszk

Az egyszerhasználatos szájmaszk arra a célra szolgál, hogy mi (azaz a szájmaszk viselője) ne tüsszentsünk rá a másikra vagy a termékre.Tőlünk óvja a terméket.

Az epkezlab.com Munkaruha webáruházunkban munkaruha és egyéni védőeszközök széles választéka várja vásárlóinkat kedvező árak mellett.

A weboldal teljes képi és szöveg anyaga a Máté & Nagy Bt. tulajdona.