ALLYN munkaruha termékek webáruházunkban

Munkaruha webáruházunk egyik új márkája az ALLYN.

Az ALLYN munkaruhákra jellemző a gondos szabás, a számos kiegészítő, mint például a munkakabáton a praktikus 3M fényvisszavetők vagy a melles munkásnadrágon a Cordura megerősítés.

Az ALLYN munkaruha családdal az egész év lefedhető. A nyári időszakban a munkás rövidnadrág és a munkáspólók, átmeneti időszakban a derekas munkásnadrág, a kantáros munkásnadrág és a munkásdzseki, télen vagy hidegebb körülmények között pedig a hosszú ujjú munkás póló a praktikus softshell dzseki vagy a téli munkáskabát használatával.

Mindegyik termék 3M fényvisszaverő csíkkal van ellátva. Ez a fontos kiegészítő jól jöhet pl. a téli munkásdzsekin és a mellesnadrágon az őszi – téli rosszabb látási viszonyok között.

A munkaruházat anyagösszetétele garantálja a kényelmet magas pamut (35%) és a tartósságot (65%) poliészter tartalmánál fogva. Ennek az anyagösszetételnek köszönhető ezen kívül a jó alak és színtartósság is.

A derekas munkásnadrágon, a kertész munkásnadrágon, a munkás softshell dzsekin, a munkakabáton, a téli bélelt és vízálló munkáskabátig mindegyik terméken, a nagyobb igénybe vételnek kitett helyek DUPONT CORDURA vagy 600 D poliészter megerősítéssel vannak ellátva.

Az ALLYN kollekció színe a zöld – fekete, a szürke – fekete, és a világoskék –sötétkék.

Az ALLYN munkaruhákat a képre kattintva tekintheti meg a munkaruha webshopunkban

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése