• Mentőláda
 • Lángálló és antisztatikus ruhák
 • Jól láthatósági ruházat
 • Szakács ruházat
 • Védőeszköz
 • Lábvédelem, cipő, zokni
 • Eldobható ruházat, védőruha
 • Felsőruházat
 • Nadrág és kezeslábas, overál
 • Védőkesztyű
 • Egyéb
 • AKCIÓS TERMÉKEK
  Navigáció › Webáruház főoldal
Újdonság! Lapozható Portwest 2017-es munkaruha katalógus! »
Magazin:
Munkaruha webáruház:
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!Ingyenes szállítás Csomaginformáció Portwest Mérettáblázat Termékinformáció
Cikk írásának időpontja: 2013 szeptember 05, csütörtök Magazin: Munkaruha

Szakácsruha

A szakácskabátról másképp

A jó szakácskabát kényelmes viselet minden napszakban, jó légáteresztő képességgel rendelkezik, hiszen a konyhában nagy hőség van. A szakácskabát a szakácsruházat legfontosabb része, ezt veszik észre először a kollégák, munkatársak és a vendégek. Ezért fontos, hogy minőségi alapanyagból készüljön, amely könnyen tisztítható, bírja a komoly, sokórányi igénybevételt és ellenáll a szennyeződésnek.


A hagyományos fehér séf kabát az egyik legismertebb ruhadarab a világon.
De több van ebben a hagyományos egyedi designnál , mint gondolná.


Tartsa a viselőjét hűvösen:


A konyhák meleg helyek, és a nehéz pamut segít elszigetelni Önt a perzselő hőtől ami a sütőkből és a tűzhelyekről árad, miközben "lélegzik", azért, hogy a szervezet könnyebben megszabaduljon a hőtől. Egyes korszerű séfkabátok szellőző hátrésszel készülnek a jobb szellőzés érdekében. Mint pl. a C676 szakácskabátunk.
Általában hosszú ujjúak így védik, a karokat az égési sérülésektől miközben átnyúl az égő tűzhely fölött, vagy benyúl a forró sütőbe. A pamut elnyeli a ráfröccsenő folyadékot. Vannak azonban olyan korszerű szakácsruha alapanyagok, amik nem elnyelik, hanem „lepergetik” magukról a ráfröccsenő folyadékot, mint pl. a C831 séfkabátunk.

Legyen gombos:


A szakácsokat tanítják, hogy hogyan kell gyorsan levenni a szakácskabátot, ha forró olajjal vagy más folyadékkal öntötték le magukat. A gyors levételt a speciális, külön a szakácsruházathoz kifejlesztett gombok segítik. Ezek a gombok jól tartanak, mégis könnyen csúsznak így egy erősebb mozdulattal könnyen levehető a forró folyadékkal leöntött kabát.

Fehér és látható:


A fehér a leginkább fényvisszaverő szín, így a fehér chef kabát szó szerint taszítja a hőt ahelyett hogy elnyelné azt mint egy sötétebb színű, és ez egy forró konyhában több fok különbséget jelenhet a hőérzetben.

Plusz előny, hogy ha itt az ideje mosatásnak, a fehér pamutot lehet fehéríteni.

Átgombolható mellrész:


Ez a kétsoros stílus több mint divat. A chef dzseki mellrészén együtt van a két sor gomb, így ha a kabát eleje elszennyeződik, nem kell azonnal cserélni. Egyszerűen csak át gombolja a másik oldalra, és a friss, tiszta külső réteg kerül kívülre.

Ehhez a cikkhez jelenleg nincs hozzászólás.
Írja meg véleményét!
A cikkhez kapcsolódó termékek:
(S899) Szakácssapka BK, fekete
(S899) Szakácssapka BK, fekete
(D200) Papír sapka fehér ( 100 darab )
(D200) Papír sapka fehér ( 100 darab )
(S899) Szakácssapka WH, fehér
(S899) Szakácssapka WH, fehér
(HÁLÓS) Tetejű élelmiszeripari sapka fehér
(HÁLÓS) Tetejű élelmiszeripari sapka fehér
(C600) Trilby kalap fehér
(C600) Trilby kalap fehér
(S896) Kontytartós sapka fehér
(S896) Kontytartós sapka fehér

Az epkezlab.com Munkaruha webáruházunkban munkaruha és egyéni védőeszközök széles választéka várja vásárlóinkat kedvező árak mellett.

A weboldal teljes képi és szöveg anyaga a Máté & Nagy Bt. tulajdona.